Codul Muncii 2014

Act ce reglementează totalitatea raporturilor de munca
Codul Muncii 2012

Oportunităţi de angajare pentru tineri la târgul “Good Jobs”

Bucureşti: Oportunităţi de angajare pentru tineri la târgul “Good Jobs”, în perioada 8-10 octombrie 2012, în pasajul Universităţii

Târgul “Good Jobs”, care se va desfăşura în perioada 8-10 octombrie, în Pasajul Universităţii, în intervalul orar 11.00-19.00, oferă tinerilor posibilităţi de angajare, cât şi consultanţă în dezvoltarea profesională şi personală, informează b365.ro.

“Good Jobs” se adresează, nu numai tinerilor, ci tuturor categoriilor sociale, atât şomerilor, cât şi celor deja angajaţi, persoanelor cu sau fără experienţă, indiferent de vârstă sau specializare.

Târgul oferă, pe lângă oportunităţi de angajare pentru tinerii absolvenţi, şi posibilităţi de reorientare profesională pentru adulţi, cursuri de dezvoltare profesională şi personală şi soluţii de iniţiere în antreprenoriat.

În cadrul evenimentul organizat în parteneriat cu Asociaţia Recrutorilor din România, expozanţii vor prezenta informaţii despre joburi, traininguri şi internshipuri, despre cursuri de calificare sau recalificare profesională, despre modalitatea de obţinere a unor atestate şi despre programele lor de voluntariat.
(dupa un comunicat al Epoch Times, 24 sept.2012)