Codul Muncii 2014

Act ce reglementează totalitatea raporturilor de munca
Codul Muncii 2012

OLIMPIADA COPIILOR – „PENTRU VIITOR” in regiunea Sud-Est

Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale a lansat competiția „Olimpiada copiilor – Pentru viitor”, ce se adresează copiilor cu talente artistice deosebite ce provin dintr-un mediu social defavorizat.

Buzău a găzduit sâmbătă, 18 Septembrie 2010, preselecția copiilor din regiunea Sud Est şi a stabilit candidaţii care îşi vor reprezenta judeţul în faza naţională a competiţiei. În etapa desfăşurată la Buzău s-au întrecut aproximativ 45 de copii din judeţele Tulcea, Constanţa, Brăila, Vrancea şi Buzău.

În urma concursului de la Buzău au fost aleşi 5 finalişti care îşi vor reprezenta judeţul la faza naţională a Olimpiadei:
– Cornelia Marinela Tihoplav (10 ani) – judeţul Brăila;
– Nicoleta Veronica Zaharia (14 ani) – judeţul Buzău;
– Lavinia Mihaela Trocaru (13 ani) – judeţul Constanţa;
– Ion Daniel Izotov (12 ani) – judeţul Tulcea;
– Daniel Cosmin Slujitoru (14 ani) – judeţul Vrancea.

A doua preselecție s-a organizat în data de 19 septembrie 2010, pentru regiunea Nord Est, unde Iași a fost județul gazdă. În această etapă au participat un număr de 46 de copii repre-zentând judeţele Bacău, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.

În urma concursului de la Iași au fost aleşi 5 finalişti care îşi vor reprezenta judeţul la faza naţională a Olimpiadei:
– Rareș Păun (8 ani), județul Bacău;
– Maria Lupu (13 ani), județul Iași;
– Cerasela Săndulescu (10 ani), județul Neamț;
– Alexandru Marian Cozaciuc (11 ani), județul Suceava;
– Iuliana Surleac (12 ani), județul Vaslui.

La evenimente au participat reprezentaţi oficiali ai Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, precum şi înalţi reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean şi ai In-spectoratului Şcolar, Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, alături de persoane publice de notorietate naţională şi locală.

Au fost invitați să susțină momente artistice diferite formații de copii din județul gazdă: for-mația „Mugurașii” și „Sânzienele” din județul Buzău și formațiile „Brâușorul”, copiii din centrul „Bogdan” din localitatea Bogdănești, precum și copiii din Centrului de tip familial „Primăverii”, din județul Iași.

Având în vedere că evenimentul se adresează copiilor, publicul a fost format tot din peste 100 de copii ce provin din diferite instituții de asistență socială aflate în coordonarea servicii-lor publice de asistență socială sau a Direcțiilor generale de asistență socială și protecția copilului din județele gazdă.

06 oct. 2010
sursa: http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2010-10-06/1720-articol.html