Codul Muncii 2014

Act ce reglementează totalitatea raporturilor de munca
Codul Muncii 2012

Impreuna pentru locuri de munca sigure si sanatoase

ARSSM impreuna cu IOSH, organizeaza in perioada 23 – 24 septembrie Conferinta Nationala de Securitate si Sanatate in Munca din Romania, “Impreuna pentru locuri de munca sigure si sanatoase”

La conferinta vor participa invitati de marca din Europa si din tara, in aceasta actiune fiind angrenata si OSHA – EU prin Punctul Focal din Romania.

Conferinta isi propune sa adune in acelasi loc, pentru a lucra impreuna, toti actorii din prevenire, precum si de a realiza 6 ghiduri de bune practici, ca si rezultat al activitatii din workshopuri. Participantii vor avea oportunitatea de a stabili noi contacte, de a vizita expozitia conferintei, precum si de a participa la concursul de fotografii ce va fi organizat in lobbyul de la etajul 13 al hotelului Rin Grand Hotel Bucuresti. In timpul conferintei, se pot expune materiale promotionale legate de activitatea dumneavostra.

Cu spijinul Universitatii Middlesex din Londra si IOSH se va organiza o prezentare a pregatirii profesionale universitare in domeniul SSM, ce cuprinde tipurile de cursuri universitare, postuniversitare, de masterat, doctorale, creditele ce pot fi obtinute, precum si prezentarea cursurilor NEBOSH pe care dorim sa le derulam si in Romania incepand cu anul 2011.

Scopul organizarii acestor cursuri este de a obtine un certificat de pregatire recunoscut de catre orice organizatie multinationala din tara, dar si din afara ei. Speram sa avem si invitati din cadrul ENSHPO care sa ne prezinte standardul de certificare a specialistilor precum si pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a avea in Romania o certificare recunoscuta la nivel european.

Concursul de fotografii are ca si scop promovarea bunelor practici obtinute in urma activitatii de prevenire, dar si prezentarea unor practici gresite impotriva carora trebuie sa luptam impreuna. Cei care doresc sa prezinte fotografii pentru expozitie sunt rugati sa expedieze, la adresa de e-mail indicata, materialul in format jpeg precum si un document (format word sau pdf), care sa cuprinda datele de identificare ale participantului. Concursul este dotat cu premii substantiale. Participarea la concursul de fotografii nu este legata de participarea la conferinta. Castigatorii vor fi desemnati prin votul tuturor participantilor, exprimat pe tichetul de intrare la cina festiva. De asemenea fotografiile si castigatorii vor fi promovati pe siteul Asociatiei .

Contact ARSSM :
telefonic 031.805.60.86, 077.130.40.01, 072.427.98.16
e-mail officearssm@yahoo.com, campean_risk@yahoo.com
persoane de legatura Adina Romascanu, Alice Irimia, Adrian Campean
web www.arssm.ro , www.conf.arssm.ro

sursa: ARSSM
data: 10 august 2010