Codul Muncii 2014

Act ce reglementează totalitatea raporturilor de munca
Codul Muncii 2012

Noi disponibilizari in administratia publica

Mai mult de o mie doua sute de salariati ai administratiei publice din Valcea urmeaza a fi disponibilizati pana la jumatatea lunii august a acestui an, a afirmat Prefectura jud. Valcea, prin purtatorul acesteia de cuvant.

A fost hotarat, de catre prefectul de Valcea, numarul de salariati din fiecare unitate locala si teritoriala din Valcea.

Aceasta hotarare a fost transmisa, conform prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului numarul 3 din 2010, catre Min. Administraţiei şi Internelor, Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea; in acelasi timp, aceasta a fost transmisa si fiecăreia dintre cele 89 primării din judeţul Valcea.

Prin urmare, până pe 16 august 2010, autorităţile administraÅ£iei publice locale au obligaÅ£ia să aprobe noile organigrame, acestea urmand sa rectifice bugetul de venituri ÅŸi cheltuieli ale aparatului propriu ÅŸi al instituÅ£iilor publice din subordine, în aÅŸa fel încât să se încadreze în numărul maxim de posturi stabilit”, a explicat purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

sursa: Portalul National de Administratie Publica
http://www.administratie.ro/articol.php?id=32246
data: 13 iulie 2010

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)